Fien Leysen - Wat (niet) weg is - 10.30u - LAATSTE TICKETS

Deze informatie is niet meer actueel!
THEATER/DOCU - Een inktuitwisser. Een stempelkussen. Printerpapier. Dat was het vertrekpunt voor de voorstelling Wat (Niet) Weg Is. Een voorstelling over gemis, het menselijke geheugen, en wat er overblijft van de dingen die voorbij gaan. In een brief aan de heer Jef Colruyt wordt op een speelse manier gezocht naar antwoorden op onbeantwoordbare vragen.

Wanneer

  • 06 oktober ’18 (za)
    van 10.30 u tot 12.00 u

Prijs

€ 12,00 (Basistarief: 12,00 €; +60: 10,80 €; -26: 8,40 €)

Reservatie & tickets

Telefoon
03 455 12 13
e-mail
uit@lint.be
website
https://webshoplint.recreatex.be/Tickets/Overview

Waar

naam
dienstencentrum De Schakel
adres
Oudstrijdersplein 12547 Lint

Info

Deze voorstelling speelt op zaterdag 6 oktober en zondag 7 oktober 2018 op volgende uren: 10.30 u, 12u, 13.30 u, 15u, 16.30 u, 18u en duurt +/- 50 minuten.

THEATER/DOCU
- Een inktuitwisser. Een stempelkussen. Printerpapier. Dat was het vertrekpunt voor de voorstelling Wat (Niet) Weg Is. Een voorstelling over gemis, het menselijke geheugen, en wat er overblijft van de dingen die voorbij gaan.

In een brief aan de heer Jef Colruyt wordt op een speelse manier gezocht naar antwoorden op onbeantwoordbare vragen. Hoe ga je als persoon en als maatschappij het best om met verlies? Hoe lang mag missen duren? Heeft het zin om alles bij te houden en te onthouden? Kan je je leven in tekst en beeld vastleggen? En wat gebeurt er met ons wanneer we sterven?

Wat (Niet) Weg Is is een zoektocht naar troost en antwoorden, langs wetenschap en persoonlijke anekdotes, in de vorm van een multimediale voorstelling. Elke toeschouwer krijgt de kans om het verhaal alleen te beleven, aan de hand van desktopbeelden, interviews en een persoonlijke vertelling.

Tekst, vertelling, camera, montage Fien Leysen Decor & scenografie Manu Siebens, Fien Leysen, Hugo Moens Begeleiding Tom Struyf, Willem De Maeseneer, Geert De Vleesschauwer Mentor Rebekka De Wit Artistiek advies Bart Baele Met speciale dank aan Benjamin Albertijn

OPGELET Deze voorstelling beleef je alleen. Er is per voorstelling plaats voor 7 personen.

OPGELET Deze voorstelling gaat door in de polyvalente zaal van Dienstencentrum De Schakel, Oud-strijdersplein 1, Lint (aan de overkant van OC De Witte Merel).

Op zaterdag kan je perfect deze voorstelling combineren met de voorstelling Slachtinge in de Grote Zaal van OC De Witte Merel! Er wordt op tijd gestopt zo dat je de tweede voorstelling nog kan mee pikken.

Alle activiteiten