Marcel Vanthilt & band - CA$H CA$H (concerttour 2018)

Deze informatie is niet meer actueel!
MUZIEK - HET EERSTE SOLO-ALBUM VAN MARCEL VANTHILT - Live hoor je een fijn repertoire van nieuwe en bekende nummers. Alles op een vintage bedje van analoge synths, veel warme klanken én een breed vocaal spectrum.

Wanneer

  • 19 oktober ’18 (vr)
    van 20.00 u tot 22.00 u

Prijs

€ 12,00 (Basistarief: 12,00 €; +60: 10,80 €; -26: 8,40 €)

Reservatie & tickets

Telefoon
03 455 12 13
e-mail
uit@lint.be
website
https://webshoplint.recreatex.be/TicketSubscriptions/Overview

Waar

naam
OC De Witte Merel
adres
Liersesteenweg 252547 Lint

Info

MUZIEK - HET EERSTE SOLO-ALBUM VAN MARCEL VANTHILT - Met ARBEID ADELT! maakt Vanthilt al sinds 1981 45&33-toeren-platen. Het laatste album Slik (uit 2015) kreeg tal van lovende recensies èn een nominatie voor een MIA in de categorie Nederlandstalig. In 2001 bracht hij U nu! uit, in duo met Ad Cominotto. Poëzieteksten waren dat, van o.a. Piet Paaltjens, Gust Gils & Paul van Ostaijen. In 2004 verscheen er ook het rockalbum Mensen zijn er teveel aan.

Maar nu is er 'n eerste volwaardig album in eigen naam. Tien slijpschijfscherpe tracks geconcipieerd in de Silent Face Studio van en met Arne Van Petegem. Arne is wereldbekend als Styrofoam, produceert in Nederland o.a. Clean Pete en Moss en werkt in België met o.a. Tout Va Bien, Willow en Pieter Embrechts.

Op het album hoor je de gewaardeerde bijdragen van Serge Feys (T.C. Matic, Arno), Kristof 4T4 Michiels ('t Hof van Commerce), Thomas Vanelslander (Gorki), Andrew Chi Claes (STUFF.) en Leen Diependaele (Samowar, De Roovers).

Live hoor je een fijn repertoire van nieuwe en bekende nummers. Van U nu! over AA! tot CA$H CA$H, met altijd wel verrassende covers waarbij Kris De Bruyne, The Ramones, De Spelbrekers of Rammstein niet gemeden worden. Alles op een vintage bedje van analoge synths, veel warme klanken èn een breed vocaal spectrum.

Marcel Vanthilt, origineel als altijd, maar nu muzikaal sterker dan ooit.

Zang, keyboards & samples Marcel Vanthilt, Synths & vocals Leen, Guitar Thomas, Drumcomp & effects David

Alle activiteiten