Zonzo Compagnie - Liedjes met wortels II (5+) - 10.30 u - LAATSTE TICKETS

Deze informatie is niet meer actueel!
Vlieg
FAMILIEVOORSTELLING VOOR IEDEREEN VANAF 5 JAAR - Een eenvoudig, eerlijk en ontroerend concert. Het ergste van het ergste gebeurde: een baby werd gebeten door een tarantula en stierf in zijn moeders armen. Elan was erbij en voelde zich nog nooit zo verdrietig. Die nacht deed Elan geen oog dicht. Ze kroop uit bed en zocht haar reisboekje... Ze schreef: Waarom? Waarheen? Hoe lang?

Wanneer

  • 25 november ’18 (zo)
    van 10.30 u tot 13.00 u

Prijs

€ 10,00 (Basistarief: 10,00 €; +60: 9,00 €; -26: 7,00 €)

Reservatie & tickets

Telefoon
03 455 12 13
e-mail
uit@lint.be
website
https://webshoplint.recreatex.be/TicketSubscriptions/Overview

Waar

naam
OC De Witte Merel
adres
Liersesteenweg 252547 Lint

Info

FAMILIEVOORSTELLING VOOR IEDEREEN VANAF 5 JAAR - Een eenvoudig, eerlijk en ontroerend concert.

Het ergste van het ergste gebeurde: een baby werd gebeten door een tarantula en stierf in zijn moeders armen. Elan was erbij en voelde zich nog nooit zo verdrietig. Die nacht deed Elan geen oog dicht. Ze kroop uit bed en zocht haar reisboekje... Ze schreef: Waarom? Waarheen? Hoe lang? Ze moest het weten. Als iemand ons verlaat, waar gaat die dan naartoe, dacht ze? Waarom zijn we dan eigenlijk hier? Hoe lang duurt het voor we vergeten zijn? Komen we ooit nog terug? Ze bedacht dat als iemand hier iets over kon weten, het de mensen moesten zijn die al het langste op deze aarde leven. Ze maakte haar rugzak klaar, pakte haar bandopnemer en begon aan een lange, lange reis…

Met Liedjes met wortels I speelde Zonzo Compagnie bijna 200 voorstellingen in heel Europa. Voor Liedjes met wortels II kiest Jan Van Outryve opnieuw voor songs uit het gigantische archief van ethnomusicoloog Alan Lomax. Samen met zangeres Aline Goffin brengt hij muzikale schatten uit de hele wereld tot leven. Ondersteund door animaties van het piepjonge Portugese supertalent Beatriz Bagulho en met niets meer dan een stem, een ukelele en een luit betoveren Aline en Jan hun publiek met een eenvoudig, eerlijk en ontroerend concert.

Een productie van Zonzo Compagnie Zang Aline Goffin Ukulele, luit en cittern Jan Van Outryve Animatie Beatriz Bagulho

EXTRA Na de voorstelling kan je met de hele familie genieten van heerlijke warme poffertjes in de foyer.

Alle activiteiten