Tom Van Dyck - Het beest in u - Afgelast wegens ziekte

Deze informatie is niet meer actueel!
THEATER/HUMOR - Deze voorstelling wordt afgelast wegens ziekte. Tickethouders worden per e-mail op de hoogte gebracht over terugbetaling. We houden je op de hoogte als er nieuws is (en eventueel een herneming) rond de voorstelling Het Beest in U. Dank voor je begrip.

Wanneer

  • 02 februari ’19 (za)
    van 20.00 u tot 22.00 u

Prijs

€ 18,00 (Basistarief: 18,00 €; +60: 16,20 €; -26: 12,60 €)

Reservatie & tickets

Telefoon
03 455 12 13
e-mail
uit@lint.be

Waar

naam
OC De Witte Merel
adres
Liersesteenweg 252547 Lint

Info

Deze voorstelling wordt afgelast wegens ziekte. Tickethouders worden per e-mail op de hoogte gebracht over terugbetaling. We houden je op de hoogte als er nieuws is (en eventueel een herneming) rond de voorstelling Het Beest in U.

Dank voor je begrip.

Het team van UiT in Lint.

 

THEATER/HUMOR - Transhumaan Mentor Tom Van Dyck doet al meer dan 20 jaar onderzoek naar de leef-, denk en doepatronen van dieren.

Hij ontdekte wederkerende systemen die het succesverhaal van heel wat dieren verklaren. Op basis van dit onderzoek ontwikkelde hij een revolutionaire methode waardoor aards geluk, relationeel evenwicht en professioneel succes ook voor de mens binnen handbereik ligt. Een vernieuwde kijk op de homo sapiens met praktische tips die onmiddellijk toepasbaar zijn op ieders leven, in gelijk welke situatie.

Kom kennismaken met deze methode en reserveer nu je zitje voor de initiatiecursus.

Wees geen struisvogel die zijn kop in het zand steekt en ontdek: HET BEEST IN U.

Tom Van Dyck schreef, regisseerde en acteerde in Van Vlees en Bloed, Met Man en Macht en Den Elfde van den Elfde. Hij speelde mee in successeries als Het Eiland, In de Gloria, Alles Kan Beter, Matroesjka's, De Parelvissers, Safety First The Movie en Frits en Freddy. Dit televisieseizoen is hij te zien in De Bende van Jan de Lichte (VTM) en Over Water (VRT).

Tekst en spel Tom Van Dyck Wetenschappelijk advies Professor gedragsbiologie Hans Van Dyck Coach Wim Helsen Productie Toespijs Coproductie Arenberg Ontwerp Stinus Van Grieken

Alle activiteiten