Muziektheater De Kolonie - Knorren en Kussen (4+) - 10.30 u - UITVERKOCHT

Deze informatie is niet meer actueel!
FAMIILIEVOORSTELLING VOOR IEDEREEN VANAF 4 JAAR - Van de prinses die een varken trouwde. Muziektheater DE KOLONIE inspireert zich voor zijn nieuwe voorstelling op een eeuwenoud Roemeens volkssprookje maar geeft er een geheel eigen twist aan. Verwacht u aan prinsen, echte vlammen, een curieuze bevalling en kastelen waar wreed geknord, getoverd en gekust zal worden!

Wanneer

  • 24 februari ’19 (zo)
    van 10.30 u tot 12.00 u

Prijs

€ 10,00 (Basistarief: 10,00 €; +60: 9,00 €; -26: 7,00 €)

Reservatie & tickets

Telefoon
03 455 12 13
e-mail
uit@lint.be
website
https://webshoplint.recreatex.be/TicketSubscriptions/Overview

Waar

naam
OC De Witte Merel
adres
Liersesteenweg 252547 Lint

Info

FAMIILIEVOORSTELLING VOOR IEDEREEN VANAF 4 JAAR - Van de prinses die een varken trouwde.

Muziektheater DE KOLONIE inspireert zich voor zijn nieuwe voorstelling op een eeuwenoud Roemeens volkssprookje maar geeft er een geheel eigen twist aan. Verwacht u aan prinsen, echte vlammen, een curieuze bevalling en kastelen waar wreed geknord, getoverd en gekust zal worden!

Anke Jochems is een verse telg uit de bekende Jochems-jeugdtheaterstal (Gert en Jo). Ze vertelt, zingt en danst, terwijl poppen en objecten over het podium swingen. Het samenspel krijgt vleugels dankzij de Indische meestermuzikant Sattar Khan (o.a. Sidi Larbi). Hij tovert met zijn tabla's, een tweekoppige fluit en exotische percussie. De vorm en meesterlijke poppen zijn van Janneke Hertoghs (o.a. Froe Froe, C de la B). Multi-instrumentalist Bo Spaenc, artistiek leider van DE KOLONIE MT , ontpopt zich in Knorren en kussen als maker en coach. Hij bewaakt de kwalitatieve muziektheatrale lijn die hij uitzette met de succesvolle muziektheaterhits BiZAR, MannekeTAP, UMM en Onzen held.

“Compleet geschift en maf en oh zo leuk” – Tuur Devens over BiZAR, Theaterkrant.nl

“Fun, absurde, surréaliste… c'est un super “BiZAR” – André Gyre over BiZAR, Vers l'Avenir

Spel & zang Anke Jochems Livemuziek Sattar Khan Tekst, compositie & coaching Bo Spaenc Poppenspel Milly Jennes Vorm en poppen Janneke Hertoghs Kostuums Chris Snik Occasioneel oog Tania Van der Sanden Decor, licht en techniek Dries Bellinkx Met de steun van CC Berchem.

EXTRA Na de voorstelling kan je met de hele familie genieten van heerlijke warme poffertjes in de foyer!

Alle activiteiten