Nele Bauwens - Wat een geluk - UITVERKOCHT

Deze informatie is niet meer actueel!
CABARET/HUMOR - Nele Bauwens is terug met een nieuwe solovoorstelling 'Wat een geluk'. Met nostalgisch gemoed blikt ze terug op haar eerste liefde Ronnie De Sven. Met vuur vertelt ze over haar huidige levensgezel Pièrre. Over zijn glutenallergie en over 't zat beddeke. Met lichte ergernis heeft ze het over de maandelijks verplichte spaghetti-avonden. En over haar meedogenloze vriendinnen.

Wanneer

  • 05 april ’19 (vr)
    van 20.00 u tot 22.00 u

Prijs

€ 12,00 (Basistarief: 12,00 €; +60: 10,80 €; -26: 8,40 €)

Reservatie & tickets

Telefoon
03 455 12 13
e-mail
uit@lint.be
website
https://webshoplint.recreatex.be/TicketSubscriptions/Overview

Waar

naam
OC De Witte Merel
adres
Liersesteenweg 252547 Lint

Info

CABARET/HUMOR - Nele Bauwens is terug met een nieuwe solovoorstelling Wat een geluk.

Met nostalgisch gemoed blikt ze terug op haar eerste liefde Ronnie De Sven. Met vuur vertelt ze over haar huidige levensgezel Pièrre. Over zijn glutenallergie en over 't zat beddeke. Met lichte ergernis heeft ze het over de maandelijks verplichte spaghetti- avonden. En over haar meedogenloze vriendinnen. Die nu allen twee baby's op de armen dragen. En luidkeels meezingen met Oya Lélé alsof het hun nieuwe levenslied is.

Nele stelt zich luidop vragen, speelt complexloos haar charmes uit en gunt je een blik in haar hart. Met als compagnon de route haar vertrouwde Wurlitzer piano. En een nieuwe reeks zelfgeschreven liedjes en verrassende covers. Reken alvast op een hilarische versie van Paul Severs.

Wat een geluk, de tweede solovoorstelling van Nele Bauwens. Verwacht volbloed cabaret, heerlijk verteld, knap geacteerd en voortreffelijk gezongen.

Met de doordachte combinatie van liedjes en sketches hoort ze eerder thuis in de Nederlandse cabarettraditie. Maar dan met een onmiskenbaar Vlaamse voedingsbodem. - Het Nieuwsblad ****

De liedjes ontsporen, de romantiek blijkt bedrieglijk. Bauwens speelt met taal en muziek. Ze zingt, brult, huilt, fluistert en doet denken aan Kommil Foo. - De Standaard *** ½

Hilarische anekdotes en goed gevonden moppen. En wat is Nele een goeie zangeres! - Urbanus

Spel Nele Bauwens

Alle activiteiten