Laura Van Dolron - Liefhebben - UITVERKOCHT

Deze informatie is niet meer actueel!
THEATER/HUMOR - Een niet-wetenschappelijk onderzoek naar het enige wat er echt toe doet: Liefhebben. In haar hoofd, in haar hart, in haar omgeving en in de wereldgeschiedenis zoekt Laura naar mensen die ons kunnen leren wat liefhebben is. Want écht liefhebben, wat is dat eigenlijk en hoe doe je dat?

Wanneer

  • 26 april ’19 (vr)
    van 20.00 u tot 22.00 u

Prijs

€ 12,00 (Basistarief: 12,00 €; +60: 10,80 €; -26: 8,40 €)

Reservatie & tickets

Telefoon
03 455 12 13
e-mail
uit@lint.be
website
https://webshoplint.recreatex.be/TicketSubscriptions/Overview

Waar

naam
Feestzaal Roeland
adres
Duffelsesteenweg 12547 Lint

Info

THEATER/HUMOR - Een niet-wetenschappelijk onderzoek naar het enige wat er echt toe doet: Liefhebben.

In haar hoofd, in haar hart, in haar omgeving en in de wereldgeschiedenis zoekt Laura naar mensen die ons kunnen leren wat liefhebben is. Want écht liefhebben, wat is dat eigenlijk en hoe doe je dat? In haar zoektocht komt zij steeds de dood tegen, want zoals in de bijbel staat blijkt waar: 'sterk als de dood, is de liefde'. De antwoorden die zij vindt zijn soms hartverscheurend, dan weer hilarisch en doen je lachen door je tranen heen.

Liefhebben werd vanaf de première in 2014 lovend ontvangen door pers en publiek en speelt nog steeds door Nederland en België. De voorstelling werd 'Een cadeau', 'Een warm bad' en 'Louterend' genoemd. In 2016 werd de tekst van Liefhebben in boekvorm uitgebracht, met succes, want het boekje is inmiddels bijna aan zijn vijfde druk toe.

Laura van Dolron creëerde haar eigen genre: stand-up filosofie. In haar voorstellingen wisselen humor en diepgang elkaar in razend tempo af. Ze doet op het podium wat een comedian doet, maar dan met meer poëzie en minder behoefte aan de lach. De pers noemde haar de vrouwelijke Woody Allen.

Tekst en spel Laura van Dolron Dramaturgie Martine Manten Vormgeving Wikke van Houwelingen en Marloes van der Hoek Lichtontwerp Gé Wegman

Wegens ziekte tijdens seizoen 2017-2018 kon deze voorstelling niet door gaan. Maak je alvast op voor deze rematch!

OPGELET deze voorstelling gaat door in Zaal Roeland, Duffelsesteenweg 1, Lint

Alle activiteiten