Neerdorpen Klassiek - Kacper Nowak en Christia Hudziy

Deze informatie is niet meer actueel!
KLASSIEKE MUZIEK - Prachtige sonates gebracht door de Poolse cellist Kacper Nowak en de Oekraïnse pianiste Christia Hudziy. Kacper wordt beschouwd als één van de grote beloftes van zijn generatie. Hij vertolkt elke noot met de hoogste vorm van muzikale artisticiteit en beheerste virtuositeit.

Wanneer

  • 29 november ’18 (do)
    van 20.15 u tot 22.30 u

Prijs

€ 14,00 (Basistarief: 14,00 €; -26: 5,00 €)

Reservatie & tickets

Telefoon
03 455 12 13
website
https://webshoplint.recreatex.be/TicketSubscriptions/Overview

Waar

naam
OLV Geboortekerk
adres
K. Alberstraat2547 Lint

Contact

e-mail
uit@lint.be

Info

KLASSIEKE MUZIEK - Prachtige sonates gebracht door de Poolse cellist Kacper Nowak en de Oekraïnse pianiste Christia Hudziy.

Kacper wordt beschouwd als één van de grote beloftes van zijn generatie. Hij vertolkt elke noot met de hoogste vorm van muzikale artisticiteit en beheerste virtuositeit. Een bijzondere revelatie in het cellolandschap.

Hudziy won tussen 1999 en 2009 verschillende internationale prijzen en ze was finaliste van de kamermuziekwedstrijd van het Concertgebouw Amsterdam. Ze volgde een lange en vruchtbare opleiding en genoot van een beurs.

Beide jonge talenten leerden mekaar kennen via de Muziekkapel Koningin Elisabeth. Ze spelen sonates van Brahms, Martinu en Schnittke.

Cello Kacper Nowak piano Christia Hudziy

Het hele programma van Neerdorpen Klassiek (cyclus klassieke muziek in de Antwerpse Zuidrand (Hove, Edegem, Lint, Aartselaar, Mortsel, Kontich & Borsbeek), vind je op http://www.orfeo.be/neerdorpen-klassiek/.

Alle activiteiten