Meifeest 2018

Deze informatie is niet meer actueel!
Het Meifeest is ondertussen een traditie geworden met vaste ingrediënten: kinderdorp, animatie, rondleidingen, infostanden, bbq, exotische hapjes en openluchtoptredens. Gratis programma: Zsa Zsa Zsu Zsa Zsa Zsu betekent zoveel als 'vlinders in de buik' en laat dat nu net hetgeen zijn wat deze band je wil bezorgen. De drie jonge vrouwen zorgen voor avontuurlijke muziek vol zwoele stemmen en ...

Wanneer

  • 27 mei ’18 (zo)
    van 00.00 u tot 23.59 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Opvangcentrum Meihof
adres
Kapelstraat 12547 Lint

Contact

Telefoon
03 455 12 13
e-mail
uit@lint.be
website
http://www.lint.be/feest

Info

Het Meifeest is ondertussen een traditie geworden met vaste ingrediënten: kinderdorp, animatie, rondleidingen, infostanden, bbq, exotische hapjes en openluchtoptredens.

Gratis programma:
Zsa Zsa Zsu
Zsa Zsa Zsu betekent zoveel als 'vlinders in de buik' en laat dat nu net hetgeen zijn wat deze band je wil bezorgen. De drie jonge vrouwen zorgen voor avontuurlijke muziek vol zwoele stemmen en dansbare manouche.

El Juntacadáveres
Een stomende mix van tango met hip-hop, electro, rock, jazz, latin en veel meer. Explosieve energie vol verrassende wendingen! De meest radicale tango-fusion van het ogenblik met een compleet nieuw geluid!

Festivalvoorstelling voor kinderen en families: MOVO (5+) - Brown Field Studio&Froefroe
Movo droomt van vliegen. Samen met Mormel woont hij in zijn donkere werkruimte, omgeven door zijn ontwerpen en uitvindingen. Een theatrale figurentheaterinstallatie in een tentje voor iedereen vanaf 5 jaar. Een must see!

Betalend programma:
Familievoorstelling HetPaleis & Tuning People - De Vliegende Bus (+4) in een omgebouwde Lijnbus
E-tickets te koop via deze link.


Met dank aan Fedasil en Rode Kruis Vlaanderen

Alle activiteiten