A Point zet deuren open voor nieuwe koorleden!

Deze informatie is niet meer actueel!
Heb jij er altijd al van gedroomd om in een koor te zingen? Of ben je gewoon nieuwsgierig of samen zingen iets voor jou is? Dan is dit je kans! Wij zoeken nieuwe enthousiaste leden om ons (volwassenen)koor te versterken. We zingen driestemmige bewerkingen van bekende popnummers. Ervaring is niet nodig: plezier en passie wel. Op woensdag 30 mei 2018 ben je van harte welkom om vrijblijvend een ...

Wanneer

  • 30 mei ’18 (wo)
    van 20.30 u tot 22.00 u

Waar

naam
Gemeentelijke Basisschool
adres
Duffelsesteenweg 482547 Lint

Contact

e-mail
apointlint@gmail.com

Info

Heb jij er altijd al van gedroomd om in een koor te zingen? Of ben je gewoon nieuwsgierig of samen zingen iets voor jou is? Dan is dit je kans!

Wij zoeken nieuwe enthousiaste leden om ons (volwassenen)koor te versterken. We zingen driestemmige bewerkingen van bekende popnummers. Ervaring is niet nodig: plezier en passie wel.

Op woensdag 30 mei 2018 ben je van harte welkom om vrijblijvend een repetitie vanop de eerste rij bij te wonen, mee te zingen en alvast wat sfeer te komen opsnuiven. De open repetitie start om 20u30 in de refter van de Gemeentelijke Basisschool in Lint.

Overtuigd? Het nieuwe werkjaar van A Point schiet op 19 september 2018 uit de startblokken. We repeteren elke woensdagavond van 20u tot 22u.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten