Knoert - Week 7: Sport Actie Reactie 13-17 aug 2018 (°2005-°2010)

Deze informatie is niet meer actueel!
Vlieg
Het speelplein van Lint kreeg een nieuwe naam: 'Knoert'. Een nieuw jasje, maar de succesformule blijft ongewijzigd: élke weekdag van de zomervakantie (met uitzondering van de sluitingsdagen) is er iets te beleven. Ofwel kan je kind terecht op speelplein Knoert, ofwel is er een daguitstap. Daarnaast zijn er nog heel wat extra Grabbelpas- en Swapactiviteiten die gecombineerd kunnen worden met ...

Wanneer

 • 13 augustus ’18 (ma)
  van 09.00 u tot 16.00 u
 • 14 augustus ’18 (di)
  van 09.00 u tot 16.00 u
 • 16 augustus ’18 (do)
  van 09.00 u tot 16.00 u
 • 17 augustus ’18 (vr)
  van 09.00 u tot 16.00 u

Prijs

€ 9,00 (Basistarief: 9,00 €; Grabbelpas: 7,00 €)

Waar

naam
jeugdlokalen
adres
Luitersheide 42547 Lint

Info

Het speelplein van Lint kreeg een nieuwe naam: 'Knoert'. Een nieuw jasje, maar de succesformule blijft ongewijzigd: élke weekdag van de zomervakantie (met uitzondering van de sluitingsdagen) is er iets te beleven. Ofwel kan je kind terecht op speelplein Knoert, ofwel is er een daguitstap. Daarnaast zijn er nog heel wat extra Grabbelpas- en Swapactiviteiten die gecombineerd kunnen worden met een halve dag bij Knoert.

Een speeldag bij Knoert is een dag ravotten, spelen, knutselen, kampen bouwen,... met leeftijdsgenootjes onder begeleiding van een ervaren ploeg animatoren.

In Lint kiezen we voor een combinatie van een open speelaanbod waarbij kinderen kunnen kiezen uit een aanbod van diverse activiteiten en een vast programma per leeftijdsgroep. Tijdens 'Knoert Sport' voorzien we een sportief aanbod.

Op dinsdag 14 augustus is er de mogelijkheid om in de voormiddag deel te nemen aan een workshop circus. (In dit geval niet inschrijven voor deze dag. Inschrijven hiervoor doe je via de 'Circus' workshop). Een combinatie met een namiddag bij Knoert Sport is mogelijk.
Op woensdag 15 augustus zijn we gelosten en worden er geen speeldag of activiteit voorzien.

Waar? Jeugdlokalen, Luitersheide 4

Hoe Laat? Dagelijks van 9u tot 16u. (Voor- en naopvang ter plaatse van 8 tot 17u). Voor uitgebreide opvang is een combinatie met BKO De Marbollen mogelijk. Kijk hiervoor bij 'uitgebreide opvang'.

Uitgebreide opvang voor kinderen geboren tot 2005. 's Morgens vanaf 7 tot 8 u en 's avonds tussen 17 en 18.30 u kunnen je kinderen opgevangen worden in Kinderopvang De Marbollen. Het vervoer van en naar de activiteit is voorzien.
Om gebruik te maken van de uitgebreide opvang, moet je volgende acties ondernemen:
- In de webshop het 'vinkje' aanduiden voor-of naopvang.
- Registreren bij BKO De Marbollen ter plaatse (niet nodig indien je kind daar in 2018 al werd opgevangen.)

Tarief? € 9 per dag (met Grabbel- of Swappas krijg je € 2 korting per dag). Voor dagen met een uitstap gelden andere tarieven.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten