Buitenspeeldag Lint

Deze informatie is niet meer actueel!
Vlieg
Tussen 13 en 17 uur wordt het gemeentepark omgetoverd tot een waar sport- en speelparadijs. Doe mee aan tal van activiteiten: een reuze hindernissenbaan, vele springkastelen voor groot en klein, verrekijkervoetbal, lasertag, sappentrappers, kleuterfietsjes, een parkspel, ... en er is natuurlijk ook ons buitenspeeldagcafé! Tot dan? De Buitenspeeldag kan alleen maar mogelijk gemaakt worden ...

Wanneer

  • 18 april ’18 (wo)
    van 07.00 u tot 18.30 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Gemeentepark Lint
adres
Koning Albertstraat z/n2547 Lint

Contact

Telefoon
03 455 12 13
e-mail
uit@lint.be
website
http://www.lint.be

Info

Tussen 13 en 17 uur wordt het gemeentepark omgetoverd tot een waar sport- en speelparadijs. Doe mee aan tal van activiteiten: een reuze hindernissenbaan, vele springkastelen voor groot en klein, verrekijkervoetbal, lasertag, sappentrappers, kleuterfietsjes, een parkspel, ... en er is natuurlijk ook ons buitenspeeldagcafé! Tot dan?
De Buitenspeeldag kan alleen maar mogelijk gemaakt worden dankzij de hulp van vele vrijwilligers. Wil jij ons grime-, spel-, crea-, sport-, opbouw-, afbraak-, bar- of allround-team versterken en kinderen een onvergetelijke middag bezorgen? Stuur dan snel een mailtje naar uit@lint.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten