Jump 'n Joy ropeskipping: zomerkamp !

Deze informatie is niet meer actueel!
Vlieg
Komende zomer vertoeven we opnieuw in Limburg. We verblijven in het Dommelhof, te Neerpelt en zullen er weer een fantastisch kamp van maken. Gaan jullie met ons mee? :-) Naast een dagelijkse “portie” rope skipping, staan er ook nog andere activiteiten zoals bosspelen, knotsgekke avondactiviteiten en een uitstap op het programma. De laatste dag is er een optreden voor al de mama's en papa's. ...

Wanneer

  • 08 juli ’18 (zo)
    -
    14 juli ’18 (za)

Prijs

€ 240,00 (Basistarief: 240,00 €; 1ste-2de leerjaar: 170,00 €; 1ste – 4de middelbaar: 280,00 €)

Waar

naam
Op verplaatsing naar Neerpelt
adres
Neerpelt2547 Lint

Contact

e-mail
secretariaat@jumpnjoy.be

Info

Komende zomer vertoeven we opnieuw in Limburg. We verblijven in het Dommelhof, te Neerpelt en zullen er weer een fantastisch kamp van maken. Gaan jullie met ons mee? :-)

Naast een dagelijkse “portie” rope skipping, staan er ook nog andere activiteiten zoals bosspelen, knotsgekke avondactiviteiten en een uitstap op het programma. De laatste dag is er een optreden voor al de mama's en papa's.

Voor de jonge springertjes onder ons (1ste en 2de leerjaar) hebben we een speciale formule. Zij komen slechts 3 dagen naar het kamp, ze blijven 3 keer overnachten. Voor hen zijn er ook aangepaste activiteiten voorzien.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten