Circus Ronaldo - Sono io (locatie: Stroyland, Boshoekstraat 99, Hove) - UITVERKOCHT

  • do 6 oktober 2022 van 20:00 tot 22:30

Locatie: Stroyland Boshoekstraat 99, Hove (net over de grens met Lint, op fietsafstand)

LOCATIETHEATER/CIRCUS - Na de vorige zeer succesvolle passages in de Zuidrand, mogen we Circus Ronaldo opnieuw verwelkomen!

De voorstelling Sono io? is een poging tot een (her-)ontmoeting tussen vader en zoon. Danny en Pepijn Ronaldo delen het podium en bouwen via hun gedeelde voorliefde voor muziek en spielerei een brug tussen hun gelijkenissen en verschillen. De vader lijkt vastgeroest in zijn verleden, hopeloos zoekend naar een aloud, maar vergaan gevoel van extase, dat hij enkel met een publiek kon creëren. De zoon zoekt naar de verzoening van zijn twee geliefde werelden: het oude circus dat zijn vader creëerde, en de wereld daarbuiten. Is een zoon nog steeds een zoon, wanneer hij zich niet meer kan vereenzelvigen met een zo lang in stand gehouden identiteit?

‘Sono io?’ (‘Ben ik dat?’) is een queeste naar hereniging, tussen vader en zoon, tussen speler en publiek, tussen oude glorie en nieuwe kansen. Het wordt een grappige herkenbare zoektocht, maar ook meeslepend en ontroerend. Want het staat geschreven in de geschiedenis van de mensheid; “Tussen een vader en een zoon ligt de diepe ravijn van hun gelijkenis”.

“Een verrassend, geestig, rakend en bloedmooi portret van een vader-zoonrelatie.” – Knack

“Sono io? is ook een speelse satire op de leergierige circusartiest – en daarin bewijzen de Ronaldo’s opnieuw theatraal te charmeren, waardoor hun expressieve interactie doet denken aan de stille mime van Chaplin en co.” – De Standaard

Locatie: Stroyland Boshoekstraat 99, Hove (net over de grens met Lint, op fietsafstand)

Praktisch
Kom zeker op tijd, liefst minimaal een halfuur op voorhand. Indien je met de fiets kan komen, is dat gewenst.
Inkom € 18 / De voorstelling is geschikt vanaf 12 jaar.
Tickets zijn voor deze voorstellingenreeks uitzonderlijk uitsluitend beschikbaar via de webshop van Hove op hove.recreatex.be .
Wil je graag tickets maar zijn de voorstellingen reeds uitverkocht? Zet je dan zeker op de wachtlijst! Als de vraag naar extra tickets groot is, zullen we proberen om bijkomende voorstellingen in te lassen.

Deze programmatie kwam tot stand door een samenwerking tussen Streekvereniging Zuidrand, A-klank en de cultuurhuizen van Aartselaar, Boechout, Borsbeek, Edegem, Hove, Kontich, Lint en Mortsel.

Leeftijd

vanaf 12 tot 99 jaar

Contact

Organisatie

UiT in Lint
Liersesteenweg 25 , 2547 Lint