FAMILIEVOORSTELLING 6+: Spirals

  • zo 30 oktober 2022 van 14:30 tot 15:30
OPGELET: het speeluur wordt 14.30u i.p.v. 10.30u, zoals eerder aangekondigd in de seizoensbrochure.
Locatie: Zaal Roeland Duffelsesteenweg 1, Lint
Familievoorstelling voor iedereen vanaf 6 jaar - Een voorstelling voor jong en oud over de dunne lijn tussen wat echt is en fantasie.
Spirals is een voorstelling waarin objectmanipulatie, magie, muziek en beeld zorgvuldig worden gecombineerd. Tim Oelbrandt vertelt het verhaal van een man die zodanig op zichzelf is dat hij het verschil niet meer voelt tussen het echte leven buiten en zijn fantasiewereld binnen.
In Spirals spreken de muziek en het beeld. Scène per scène schildert Tim Oelbrandt een droomwereld, ondersteund door prachtige muziek. Een droomfabriekje dat aangestuurd wordt door de manipulatie van de objecten en de kracht van de illusietechnieken.
Met zijn theaterproductie Heen en terug, waarvoor hij zich verdiepte in de psychologie achter de goochelkunst, zette hij de stap naar het grote publiek. Deze voorstelling voor volwassenen werd enorm goed onthaald in OC De Witte Merel tijdens het vorige seizoen. Zijn nieuwste voorstelling Spirals richt zich nu dus op kinderen vanaf 6 jaar en hun (groot)ouders!

Locatie: Zaal Roeland Duffelsesteenweg 1, Lint
Inkom: € 10
EXTRA: Na de voorstelling kan je met de gehele familie genieten van gratis heerlijke poffertjes!

Leeftijd

vanaf 6 jaar

Organisatie

UiT in Lint
Liersesteenweg 25 , 2547 Lint