Tsar B - Strings

Kerk Onze Lieve Vrouw Geboorte
  • vr 18 november 2022 van 20:00 tot 23:59
Locatie: Kerk O.L.V.-Geboorte Koning Albertstraat 6, Lint
MUZIEK - Hoewel Tsar B vooral bekend staat om haar futuristische, donkere R&B is ze sinds kinds af verknocht aan haar viool. Waar dit instrument veelvuldig (al dan niet vervormd) doorsijpelt in haar producties, neemt het in deze nieuwe show volledig de overhand.
Zij aan zij met muzikant Trui Amerlinck (bekend van groepen als Rosa Butsi, Ivy Falls, Another String Quartet en N∆BOU) op cello brengen ze een aantal nummers uit het Tsar B repertoire live in een andere jasje. Ballads als Unpaintable maar even goed uitgeklede versies van Escalate en Flesh & Bones passeren de revue maar verwacht u ook aan herwerkingen van David Lang, Arvo Pärt en andere verrassingen. Garantie dat deze avond ook úw gevoelige snaar zal raken!
In 2016 debuteerde Tsar B met haar toenmalig R&B/pop-programma meteen op Pukkelpop, en met erg veel succes. Ze kreeg overal lovende recensies. Voor haar nieuwe project Strings gaat ze de uitgepuurde en prachtig theatrale toer op. De single Cruel was in begin 2022 ‘Catch of the Day’ op StuBru. Strings toerde met erg veel succes reeds in grote concertzalen zoals de Roma, AB, De Casino, C-Mine, Muziekodroom en veel meer. Laat je compleet verrassen door deze muzikale parel in de prachtige setting van onze Lintse kerk.

Locatie: Kerk O.L.V.-Geboorte Koning Albertstraat 6, Lint
Inkom: € 12

Leeftijd

vanaf 18 jaar

Organisatie

UiT in Lint
Liersesteenweg 25 , 2547 Lint