FAMILIEVOORSTELLING 7+: Raspoetin, wie niet weg is, is gezien

  • zo 26 maart 2023 van 14:30 tot 15:30
Locatie: Zaal Roeland Duffelsesteenweg 1, Lint
FAMILIEVOORSTELLING VOOR IEDEREEN VANAF 7 JAAR - Een meeslepende, historische én hysterische rollercoaster vol poppen, muziek en zwarte magie. Hier vloekt men niet... Raspoetin ziet u!
Aan het hof van de laatste Tsaar, Nicolaas II, gonst het van de geruchten, halve complotten en hele intriges. Middelpunt van dit alles is de ‘bezeten monnik’ Raspoetin: gebedsgenezer en vertrouweling van de tsarina. Door sommigen aanbeden, door velen gehaat, maar vooral door iedereen gevreesd.
100 jaar na zijn dood ontrafelen we heel zorgvuldig de waarheid achter de mythe. In een wolk van wierrook en kruitdamp vertellen we het verhaal van de laatste Tsaar, de wonderschone liefde tussen kroonprins Aleksej en zijn zus Anastasia en vooral het verhaal van hem... Raspoetin!
Voor Raspoetin dook Tieret in de geschiedenisboeken om ons publiek mee te nemen naar het duistere Rusland van de laatste Tsaar. Met als resultaat – op algemene aanvraag na 2 overenthousiast onthaalde tournees (2018-2020) – een meeslepende, historische én hysterische rollercoaster vol poppen, muziek en zwarte magie.
Hier vloekt men niet... Raspoetin ziet u!

Locatie: Zaal Roeland Duffelsesteenweg 1, Lint
Inkom: € 10
EXTRA: Na de voorstelling kan je met de hele familie genieten van heerlijke warme poffertjes!

Leeftijd

vanaf 7 jaar

Organisatie

UiT in Lint
Liersesteenweg 25 , 2547 Lint