NIEUWE DATUM: Tim Oelbrandt & Villanella - Heen en terug

  • vr 18 februari 2022 van 20:00 tot 22:00
OPGELET Deze voorstelling stond eerder gepland tijdens het vorig cultuurseizoen, maar is verzet wegens de coronacrisis. Deze voorstelling was toen al uitverkocht. Mensen met (een) ticket(s) voor de eerder geannuleerde voorstelling, behouden hun bestaande ticket(s). Bedankt voor je begrip.

MAGISCH THEATER - Laat je meevoeren in een absurde wereld van magie en het onderbewustzijn. Is het echt of zijn het trucen van de foor? Dat mag je zelf uitmaken. Heen en terug wordt een waanzinnige avond, vol humor en geniale hersenspinsels.

Dit magisch theater lijkt in niets op een goochelshow. Tim Oelbrandt gaat op verkenning in de 19de eeuw, de victoriaanse periode van hypnose, waarzeggerij en spiritisme. Heen en terug is een bezwerende seance waarin gedachten en veronderstellingen overhoopgehaald worden. Een psychologische trip
om u tegen te zeggen.

Naast zijn theaterwerk in binnen- en buitenland bedenkt Tim ook goocheltechnieken voor het tv-programma Nicholas. Hij won de Grand Prix op het Open Nederlands Kampioenschap Goochelen 2017.

Ook geschikt voor jongeren vanaf 12 jaar!

“Of hij een meester in de magie of een charmante charlatan is, laat hij geniepig in het midden (…) Ook fijn hoe Oelbrandt zijn magie met poëzie, comedy en fascinerende feiten mengt.” - Gazet van Antwerpen

“Every inch a gentleman.”
- De Standaard

Spel en concept Tim Oelbrandt
Spel- en tekstcoach Dimitri Duquennoy Coproductie Villanella

Organisatie

UiT in Lint
Liersesteenweg 25 , 2547 Lint