Een heel persoonlijke halsketting maken

Happiness Collection
  • wo 2 februari 2022 van 09:00 tot 12:00
Inschrijven via www.happinesscollection.be
We maken samen een halsketting in de kleuren en de stijl die je wenst. Aangepast aan jouw persoonlijkheid of bijpassend aan het nieuwe kleedje dat je net gekocht hebt, of het kledingstuk waar je maar geen bijpassende ketting voor kan vinden ( je brengt dan best dat kledingstuk mee natuurlijk) ...... om je vriendin te verrassen ...... redenen genoeg :-) .

We overleggen eerst wat je wensen zijn en gaan dan kiezen wat betreft kleur en vorm. Je hebt de keuze uit onze gigantische voorraad verschillende kralen. We passen de stijl volledig aan aan wat je wenst.

+++++ we werken steeds met zeer mooie materialen, halfedelstenen, kristal,porselein, glaskralen, hout,parels enz... +++++

Inbegrepen in de prijs: 3 uur workshop, het materiaal voor 1 geregen halsketting , koffie of thee en een koekje en vooral ........ een gezellige boel.

De inschrijving is pas definitief op het ogenblik dat het inschrijvingsgeld op de rekening werd gestort. Annuleren kan kosteloos tot 1 week voor de workshop, nadien wordt er een administratiekost verrekend van 10 euro

Opgelet: Gebruik de kortingcode WORKSHOP bij het online bestellen, zo worden er geen verzendingskosten gerekend biju uw inschrijving. Mocht dit toch gebeurd zijn mag mag u de verzendingskosten in ieder geval aftrekken van uw totaal te betalen bedrag en zetten we het later administratief recht.

Leeftijd

vanaf 16 tot 99 jaar

Organisatie

Happiness Creative
Stenenstap 12 , 2500 Lier