Bart Peeters & De Ideale Mannen + afterparty Discobaar A Moeder - UITVERKOCHT

  • za 7 mei 2022 17:00 tot zo 8 mei 2022 00:30
Opgelet: dit is een concert voor een staand publiek! Er zijn geen zitmogelijkheden.
Opgelet: CST + identiteitskaart verplicht

START TICKETVERKOOP: DO 13 JANUARI 2022, 9u

Timing:

17u - foodcorner + drinks
Vanaf 17u kan je met je honger terecht bij onze foodcorner voor enkele lokale foodtrucks en eetstanden van de Lintse horeca.

20.30 u Bart Peeters & De Ideale Mannen
Na de hete festivalzomer in 2021 die toch al een beetje rook naar vrijheid, zijn Bart en zijn ideale mannen toe aan een schaalverkleining. Dat is precies wat ze met deze theatertoer doen. Je kan je zoals steeds verwachten aan een mix van folk, wereldmuziek, een beetje hip-hop en een vleugje jazz. Het repertoire wordt gekozen uit de laatste de-kat-zat-op-de-krant-plaat, maar ook bekende oudere nummers komen aan bod. Bart wordt vergezeld door zijn vaste compagnons de route.

22 u Afterparty met Discobaar A Moeder
Discobaar A Moeder is al 20 jaar een Antwerps dj-fenomeen. Met motto's als "mixen kunnen wij niet fixen, maar feesten gade gelijk de beesten" krijgen ze al jaren iedereen aan 't dansen. De Ras en de Schele, ultieme vinylfreaks, draaien van in de kleinste café's tot op de grootste festivals. Bekendheid genieten ze door optredens op Tomorrowland, Werchter, Studio Brussel Snowcase, Lotto Arena, etc. maar ook door hun radioshows voor Studio Brussel, tv-optredens en rubrieken in Iedereen Beroemd, Geubels en de Belgen, de Slimste Mens Ter Wereld en veel meer. "Assekik zeg Discobaar, zegde golle A Moeder. Discobaaaaaaaaaaaaaaaaaaar..."

TICKETS
BASIS € 35
-26 (controle aan inkom) € 18

Contact

Organisatie

UiT in Lint
Liersesteenweg 25 , 2547 Lint