Collectief Verlof - Moenieworrienie (6+) - 10.30u

  • zo 27 maart 2022 van 10:30 tot 12:00
FAMILIEVOORSTELLING VOOR IEDEREEN VANAF 6 JAAR - ‘Moenieworrienie’ is Zuid-Afrikaans voor ‘je moet je geen zorgen maken.’ En laat dat nu net zijn wat de vier personages in deze voorstelling veel te veel doen. Samen zijn ze onderweg. Naar … ergens, waar zorgen niet bestaan. De bestemming is onduidelijk, maar ze hebben elkaar en ze zijn vastberaden er te geraken. (Als dat maar goed komt!)

De voorstelling vertelt het verhaal van de lange tocht die ze samen afleggen, hoe elk individu ook een deeltje is van een groep en hoe ze gek worden van elkaar, maar tegelijk ook zorgen voor elkaar.
Wie ben je als individu? Hoe ontstaat vriendschap? En hoe waardevol is het als je dat gevonden hebt. Wordt de tocht dan belangrijker dan de bestemming?

Moenieworrienie is een beeldende en fysieke familievoorstelling, geïnspireerd op elementen van slapstick. Zowel voor de personages als het publiek is het een verrassende tocht met pieken en dalen, waardoor je op het puntje van je stoel komt te zitten.

Collectief Verlof maakt met Moenieworrienie een energieke en ontwapenende voorstelling over identiteit, vriendschap, en durven gaan voor je dromen.

Van en met Heleen Desmet, Bart van der Heijden, Tom Viaene, Matilde Quirynen Techniek Hans Rigouts Productie Collectief Verlof Met dank aan CC Het Gasthuis, LUCA drama

EXTRA: Na de voorstelling kan je met de hele familie genieten van heerlijke warme poffertjes!
LOCATIE: Zaal Roeland, Duffelsesteenweg 1, 2547 Lint
INKOM: € 10

Leeftijd

vanaf 6 tot 99 jaar

Organisatie

UiT in Lint
Liersesteenweg 25 , 2547 Lint