Hanafubuki - Diorama (4+) - 10u

  • zo 27 februari 2022 van 10:00 tot 11:00
FAMILIEVOORSTELLING VOOR IEDEREEN VANAF 4 JAAR - Alles begint op een vreemde ochtend, waar er plots geen ronde maar vierkante zon opkomt. De dieren beslissen of ze voor of tegen die ‘nieuwe’ zon zijn.

Tijdens dag en nacht, ziet het publiek herkenbare wereldse elementen: pinguïns op de noordpool, een giraf bij zonsondergang. De ene wereld volgt de andere op. De ronde zon gaat op en neer. Tot op een ochtend de zon vierkant is en een nieuwe wereld zich openbaart.

Hanafubuki speelt een klein pareltje met het publiek dicht bij hun houten mini-theater. Uit hun theaterkoffer toveren ze abstracte vormen, decors, dieren en personages. Diorama laat je meevoeren in een fantasierijke, poëtische, visuele wereld.

Na afloop kan jong én oud op onderzoek in een speelmoment.
(30 minuten voorstelling + 30 minuten spelen)

Creatie Sari Veroustraete, Hanne Holvoet, Samuel Baidoo Spel Sari Veroustraete of Lies Vandeburie en Samuel Baidoo of Mathias Skole Tekst Tiemen Heemstra Technische ondersteuning Joris ‘Sjorre’ Thiry, Caroline Mathieu Met de steun van Stad Antwerpen, Fameus, CC De Kern, Ultima Thule Met dank aan PodVis Festival
Mechelen, Gravenhof Hoboken, Rataplan, CoStA, De Theatergarage, Sven Ronsijn

EXTRA Na de voorstelling kan je met de hele familie genieten van heerlijke warme poffertjes!

Leeftijd

vanaf 4 tot 99 jaar

Organisatie

UiT in Lint
Liersesteenweg 25 , 2547 Lint