Huiswerkbegeleiding

De drie Lintse lagere scholen bieden huiswerkbegeleiding aan aan kinderen die hier nood aan hebben. Heeft u als ouder vragen over de mogelijkheden naar huiswerkbegeleiding voor uw kind? Neem dan contact op met zijn of haar juf of meester.

Vrijwilligers gezocht

Gemeentelijke basisschool De Lintwijzer en basisschool De Wilg zijn steeds op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers om een aantal kinderen uit de lagere school een extra duwtje in de rug te geven door hen te ondersteunen bij het maken van hun huiswerk en het leren van hun lessen. 

Kan u u wekelijks één of enkele uren beschikbaar stellen voor kinderen die thuis niet de rust vinden of de mogelijkheid hebben met hun ouders te oefenen? Bent u iemand die voldoening haalt uit het werken met kinderen en met hen bv. de maaltafels wil oefenen, sommen en/of spellingsregels wil ontleden of over de schouder wil meekijken dat alles vlot verloopt?

U bepaalt met de betrokken ouder(s) wanneer en waar u de extra ondersteuning voorziet. De school voorziet de nodige materialen en extra oefeningen indien gewenst.

Meer informatie?

Begint het te kriebelen of heeft u nog vragen? Neem contact op met de sociale dienst.

Contact

OCMW-huis

Adres
Liersesteenweg 62 , 2547 Lint Routebeschrijving
Tel.
03 460 18 60
sociale.dienst@ocmwlint.be
Nu open
Vandaag
open van 09:00 tot 12:00 17:30 tot 20:00
Morgen
open van 09:00 tot 12:00
Alle openingsuren OCMW-huis